Velg en side

Regnskapsfører i Arendal

 Fra hovedkontoret vårt i Arendal jobber vi tett med våre kunder både lokalt i Agder og nasjonalt i Norge. Vi er regnskapsførere og økonomikonsulenter med god erfaring og solid fagkompetanse. Vi er autoriserte regnskapsfører som i hovedsak bruker Tripletex. Rapportering økonomi- og virksomhetsstyring og oppstart av ny business er også tjenester vi bistår med. 

Vi har små og store kunder som vi har et nært samarbeid med, alt fra konsulenter til håndtverkere. For oss er du ikke bare en klient, vi er partnere. Hos oss kan vi tilby fastpris, forutsigbarhet, og god oversikt til enhver tid. Ta kontakt for en uforpliktende prat! 

Kontakt oss

Regnskapsfører anno 2020

Vi bruker Tripletex, og jobber med alt fra konsulenter til håndtverkere. Vi er autoriserte regnskapsførere med erfaring fra større byråer tidligere. Hos oss kan vi tilby fastpris, forutsigbarhet, og god oversikt til enhver tid. Ta kontakt for en uforpliktende prat! 

Kontakt oss

Tradisjonelle regnskapsbyråer både overfakturerer og er vanskelige å forholde seg til. Mange av våre kunder har brent seg før, og tror regnskapsførere er et nødvendig onde for å drive firma.

Dette ønsket vi å fikse opp i.  

Vi er:

  • Tilgjengelige

  • Proaktive

  • Ærlige

  • Rimelige

  • …og lei av den gamle måten å gjøre regnskap på.

Regnskapsbransjen er utdatert

Regnskapsbransjen er utdatert, Mange av våre konkurrenter klamrer seg til den gamle modellen om å presse ut flest mulig timer de kan fakturere for. Vi bruker moderne verktøy som gjør alt sømløst og så effektivt som mulig.

Regnskapsbransjen er utdatert

Regnskapsbransjen er utdatert, Mange av våre konkurrenter klamrer seg til den gamle modellen om å presse ut flest mulig timer de kan fakturere for. Vi bruker moderne verktøy som gjør alt sømløst og så effektivt som mulig.

 

Vi startet byrået på denne innsikten. Vi effektiviserer og automatiserer, heller enn å gaffelfakturere. Så kan vi bruke mer tid på å rådgi våre kunder om økonomien deres istedenfor.

Hva kundene sier om oss:

«Vi trengte hjelp med å starte AS, med regnskap og lønn. Kommunikasjonen med Solli & Brottveit Økonomi AS var veldig god og effektiv helt fra begynnelsen. Vår regnskapsfører Marius er veldig hjelpsom, vi har alltid fått raske tilbakemeldinger. Vi opplever samarbeidet som veldig godt. Kan anbefale Solli & Brottveit Økonomi AS om du er ute etter en god regnskapsfører.»

Lena Vlasanko
Windriver AS

“Etter å ha blitt lurt første gang jeg leide inn et regnskapsbyrå etter å ha startet for meg selv, har jeg lenge hatt en innbitt skepsis til både faget og byråene, og endte med å føre regnskapet selv. Til tross for at jeg virkelig hater det.

Men etter vi hadde eventyrlig vekst med nettbutikken vår og snarlig vil bli revisorpliktige, måtte vi ha profesjonell hjelp. Det var da Marius nærmet ramlet ned i fanget vårt, og var akkurat den vi lette etter. Han er alltid tilgjengelig, til tross for at vi jobber til alle døgnets tider. Han fikser opp i hva enn det skulle være innen kort tid, og er både ærlig og underholdende å jobbe med.

Han er rett og slett det motsatte av den typiske regnskapsstereotypien, og passer svært godt for oss. Vi har anbefalt han til mange andre allerede, og kommer til å fortsette med det.”

Preben Frennig
Preben & Preben AS / Hyttefeber.no

«Veldig smidig, effektiv og alltid tilgjengelig. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Anbefaler.»

Ricardo Bjerke 
Firegrader AS

Menneskene i Solli og Brottveit.

Marius Solli

Marius Solli

Daglig leder / Autorisert regnskapsfører

Kjetil Brottveit

Kjetil Brottveit

Partner / Regnskapsfører

 

Legg igjen en melding her, og vi vil ta kontakt med deg så fort som mulig!

7 + 9 =

 

Eller ring oss på
95 30 46 00